تبلیغات
قرقاول،طاووس و مرغ و خروس زینتی
فاتولز – جدیدترین ابزار رایگان وبمستر
اصول پرورش و نگهداری انواع نژاد ماکیان وحشی
قالب وبلاگ

قرقاول،طاووس و مرغ و خروس زینتی
وبسایت تخصصی انواع نژاد ماکیان شامل قرقاول،طاووس و مرغ و خروس زینتی و... 
درباره وبلاگ

وبسایت تخصصی انواع نژاد ماکیان شامل قرقاول،طاووس و مرغ و خروس زینتی و...
نویسندگان
نظر سنجی
نظر شما درباره مطالب سایت چیست؟






چت باکس



وبسایت toorangbirds.ir راه اندازی شد

متاسفانه به دلیل حذف شدن سایت آپلود عکس و امکانات محدود وبلاگ امکان مشاهده تصاویر وجود ندارد، به این منظور وبسایت toorangbirds.ir با مطالب جدیدتر و ظاهر بهتر راه اندازی شده و شما بازدید کننده محترم می توانید مطالب ما را از این طریق پیگیری نمائید


قرقاول گوش دار قهوه ای با نام علمی(Crossoptilon mantchuricum) جزء خانواده قرقاولهای گوش دار و از خویشاوندان قرقاول گوش دار آبی(blue eared pheasant) و قرقاول گوش دار سفید(white eared pheasant) است. از خصوصیات منحصر به فرد قرقاول گوش دار قهوه ای شباهت ظاهری یکسان بین دو جنس نر و ماده این نژاد است ، این خصوصیت مشترک بین نژادهای مختلف خانواده قرقاولهای گوش دار است. به قرقاول گوش دار قهوه ای قرقاول منچوری – منشوری نیز گفته می شود.

مشخصات ظاهری:

اندازه قرقاول گوش دار قهوه ای در حدود ۹۶ الی ۱۰۰ سانتیمتر است که ۵۴٫۵ سانتیمتر از آن طول دم این پرنده را تشکیل می دهد. از لحاظ ظاهری شباهت زیادی بین دوجنس نر و ماده وجود دارد ، ماده ها نسبت به نوع نر جثه کوچکتری دارند ، رنگ کلی پر و بال به رنگ مایل به قهوه ای ، سر سیاه ، پوست صورت لخت و به رنگ قرمز(سرخ) و واجد پرهای به رنگ سفید که مانند نواری از قسمت نوک تا پشت سر از دو طرف صورت کشیده شده است ، که بیشتر شباهت به سبیل دارد ، می باشند. پرهای نواحی کفل به رنگ سفید ، دم بلند و به رنگ سفید است. پاهای پرنده به رنگ قرمز(سرخ) هستند.

خصوصیات رفتاری:

قرقاولهای گوش دار قهوه ای پرندگانی اجتماعی هستند آنها اغلب در دسته ها و کلنی های بزرگ متشکل از ۱۰ الی ۳۰ عدد حتی بیشتر به جزء زمان تولید مثل که تک همسری هستند ، زندگی می کنند.

زیستگاه و پراکندگی:

قرقاول گوش دار قهوه ای بومی کشور چین و مناطق شمال چین است ، زیستگاه طبیعی آنها شامل جنگلهای درختان پهن برگ و جنگلهای درختان مخروطی بین ارتفاع ۱۱۰۰ الی ۲۶۰۰ متر از سطح دریا می باشد. معمولاً در فصل زمستان به ارتفاعات پایین تر در حدود ۱۱۰۰ متر از سطح دریا می آیند.

تغذیه:

قرقاول گوش دار قهوه ای عمدتاً پرنده ای گیاه خوار است ، این قرقاولها بیشتر توسط منقار قوی خود اقدام به حفاری زمین و تغذیه از ریشه و غدد گیاهان می کنند. جیره غذایی آنها شامل گیاهان و ریشه ، ساقه و برگ گیاهان ، جوانه ها ، میوه ها ، دانه ها ، حشرات و کرمها می باشد.

تغذیه در اسارت:

می توان آنها را از انواع دانه غلات ، دان صنعتی طیور ، کنسانتره ، پلیت قرقاول ، سبزیجات و میوه ها تغذیه کرد.

محل نگهداری:

مکان مناسب و مسقف به ابعد حداقل ۱۰ متر مربع با بستری پوشیده شده از مواد طبیعی و عایق مانند خاک دستی ، کاه و کلش و غیره محل مناسبی می باشد.

نکته: پوشش بستر مانع از نفوظ رطوبت بوده همچنین از پاهای حساس قرقاولها در برابر زمین سفت محافظت می کند.

زاد و ولد:

فصل تولید مثل با شروع بهار و اواسط ماه مارس آغاز می شود. این گونه قرقاول پرندگانی تک همسری هستند. در فصل تولید مثل این قرقاولها به ارتفاعات بالاتر می روند که از نظر منابع غذایی و سرپناه و امنیت غنی تر می باشد. نرها توسط حرکات نمایشی و گستراندن پر و بال خود سعی می کنند نظر ماده ها را به خود جلب کنند ، در مرحله بعد از جفت شدن در حدود اوایل ماه آوریل ، گوش دار قهوه ای ماده اقدام به لانه سازی بر روی بستر زمین می کند و در هر کلاج و دوره در حدود ۴ الی ۲۰ تخم می گذارد. زمان در آمدن جوجه ها از تخم در حدود ۲۶ الی ۲۷ روز بعد از خوابیدن قرقاول ماده بر روی تخمها می باشد.

وضعیت بقاء:

به علت تخریب زیستگاه ، کمبود منابع غذایی و شکار ، گونه ای در معرض تهدید به شمار می رود و در لیست قرمز گونه های در حال انقراض جای دارد.

همچنین این گونه قرقاول تحت حفاظت کشور چین می باشد.

منبع:

وب سایت پرنده جنگل   www.junglebird.ir

 
برای بازگشت به صفحه اصلی کلیک کنید
اصول پرورش و نگهداری انواع نژاد ماکیان وحشی
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

بیشتر بدانید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :